Başkan Karabağ'a Destek Yürüyüşü

Yazar bakicelik on 5 Eylül 2013 Perşembe | 05:56

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam arabasına yapılan silahlı saldırıya tepki gösteren muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatanadşlar Karabağ'a destek verdi. Yaklaşık 300 kişinin saldırıyı kınadı. Başkan Karabağ "Duyarlı insanların bu tür saldırılara destek vermesi ve göğüs germesi, bu tür hadiselerin devam etmemesi için caydırıcı olabilir. Böyle saldırılar beni korkutmaz. Daha çok üstüne gideceğim. Hizmet yolunda geri adım atmayacağız" dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam arabasının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanması, ilçedeki sivil toplum örgütlerini ve mahalle muhtarlarını ayağa kaldırdı. Sevgi Yolu girişindeki Atatürk Anıtı önünde toplanan yaklaşık 300 kişi Karabağ'a yapılan saldırıyı kınadı ve başkana destek verdi. Bayrak ve pankartlar eşliğinde CHP İlçe Binası'na kadar yürüyen kalabalık topluluk "Bayraklı Hasan'dır Hasan Kalacak, Karabağ'a uzanan eller kırılsın, Halkçı Başkan Hasan Karabağ" sloganları attı. Meclis üyeleri ve örgüt temsilcileri de destek gösterisine eşlik etti.

GÜN BİRLEŞME GÜNÜDÜR
Muhtarlar adına konuşan Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, Karabağ'a yapılan saldırıyı kınadı. Aydın "Gün birleşme ve dayanışma günüdür. Bizi kurşunlarla korkutamazlar. Bizden korkuyorlar ve korkacaklar. Ama biz birlik olup üreteceğiz ve Bayraklı'yı birlikte yöneteceğiz. Biz dağdan, tarladan geldik. Kurşundan korkmayız. İki kurşun atmakla Hasan Karabağ'ın korkacağını sanmasınlar. Bizde korkacak yürek yok. Bu filmleri eskiden de görmüştük. Gün birleşme günüdür. Diğer aday adaylarını da burada görmek isterdik" dedi. Muhtar Aydın, yerel seçimlerde yeniden Hasan Karabağ'ı destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

TATLI: "SALDIRI HALKA YAPILDI"
Vatandaşlar adına konuşma yapan eski meclis üyesi Hatice Tatlı da Karabağ'a destek verdi. Kurşunlama olaylarının Başkan Karabağ'ı ve parti örgütünü yıldıramayacağını savunan Tatlı "Başkana yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bayraklı, geçen yerel seçimlerde devrimci bir başkanla tanıştı.  O başkan, rantçılara, çıkarcılara izin vermedi. Bunun karşılığı da kurşun oldu. Değil kurşun, topla tüfekle gelseler halka hizmet yolundan bizi döndüremezler. Halk, kendisi için çalışan bir belediye başkanı olduğunu biliyor. Ona yapılan saldırı, Bayraklı halkına yapılmıştır.  Biz çok bedeller ödedik.  3-5 kurşunun hesabı bile olmaz. Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

KARABAĞ "KORKMAM, ÜSTÜNE GİDERİM"

Başkan Hasan Karabağ, kendisine verilen desteğe teşekkür etti. Karabağ "Organizasyondan haberim olmadı. Duyarlı insanların bu tür saldırılara destek vermesi ve göğüs germesi, bu tür hadiselerin devam etmemesi için caydırıcı olabilir. Polis birimleri ile görüştüm. MOBESE kayıtları inceleniyor. Şüpheli birkaç araç var. Biz de süreci izliyoruz. En kısa zamanda olayın aydınlanacağını düşünüyorum. Silahlı olmasa da bu tür saldırılarla çok karşılaştık. Böyle saldırılar beni korkutmaz. Daha çok üstüne gideceğim. Hizmet yolunda geri adım atmayacağız" dedi.



0 yorum :

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. Bayraklı'yı Tanıtma ve Tartışma Platformu - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!.. İzmir Etkinlikleri