Bayraklı İZBAN Metro'da Kanlı Çatışma : 2 Ölü

Yazar bakicelik on 26 Temmuz 2013 Cuma | 05:25

Bayraklı İZBAN Metro İstasyonu çıkışında, alacak verecek yüzünden tartıştıkları ileri sürülen Ziya Onur Koçyiğit (21) ile Murat Açıkgöz (22) arasında kavga çıktı. Silah ve bıçakların çekildiği kavga sonucu iki kişi de kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.




Edinilen bilgiye göre, olay Bayraklı İZBAN Metro istasyonu çıkış kapısında akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddaaya göre, alacak verecek meselesinden dolayı, Ziya Onur Koçyiğit (21) ile Murat Açıkgöz (22) arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Koçyiğit üzerindeki tabancayı çekerek Açıkgöze ateş etti. Koltuk altından tek kurşun ile yaralanan Açıkgöz’de bıçak çekerek Koçyiğit’i bıçakladı.

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silah ve bıçak kullanılan kavgada, Ziya Onur Koçyiğit üzerindeki tabancayla Murat Açıkgöz’e ateş açtı. Koltuk altından tek mermi yarasıyla ağır yaralanan Açıkgöz de bıçakla Ziya Onur Koçyiğit’i bıçakladı.

Ağır yaralanan iki kişiden, Murat Açıkgöz olay yerine gelen Ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ziya Onur Koçyiğit ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Her iki yaralıda yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: izmirgundem.com

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. Bayraklı'yı Tanıtma ve Tartışma Platformu - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!.. İzmir Etkinlikleri